Timmy&Ida

Tankefull fredag…

Posted on: juni 5, 2009

Den siste tiden har jeg vært litt i tenkeboksen. Føler at livet overhode ikke har gått den veien jeg hadde planer om. Nå skal det sies at jeg aldri har hatt noen klar plan om noen ting annet enn at jeg hele livet har vært ganske så strukturert og målrettet og føler egentlig at jeg sitter litt med skjegget i postkassa og at ingenting går fremover.

Nå er det fem år siden jeg gikk ut av vidregående med ganske så gode karakterer og helt sikker på at jeg skulle studere. Søkte på etologi på Landbrukshøgskolen på Ås, kom inn og begynte å studere, men en eller annen gang her så skjedde det noe. Jeg orka ikke engasjere meg i noe, leste ikke noe særlig og syntes bare alt var kjedelig. Ble enig med rådgiveren på skolen om å ta et hvileår og få opp litt motivasjon, men det hvileåret ble langt for jeg kom aldri tilbake.

Begynte å jobbe i hundebutikken, flytta hjemmefra for å leie en periode, startet å studere spesialpedagogikk på Blindern, slutta å studere og slutta i butikken. Skulle være vikar i en kort periode til jeg fant meg en annen jobb eller eventuelt begynte å studere igjen og nå har denne vikartilværelsen snart vart i 1 år! Og jeg har ingen annen jobb i sikte og ingen planer om å begynne å studere…

Hvor ble det av strukturerte, ærgjerrige-Ida?! Hvor mista jeg hu? Fortsetter dette kommer jeg til å forbli leieboer med dårlig råd resten av livet. Har ofte en plan om å få orden på alt sammen. Sette opp et budsjett så ikke hver måned er like spennende i forhold til penger (ja, jeg vet det ville hjulpet mye å ikke bare MÅTTE ha den kjolen, nye negler, være med på alt som skjer og kutte ned litt på mobilbruk 😉 ), bestemme meg for om jeg faktisk vil jobbe eller om det finnes noe interessant å studere og ikke bare lukke postkassa når jeg ser en regning eller bruke hver eneste krone HVER måned… Men det er ikke lett!

I år blir det ingen ferie, da jeg har brukt opp alle feriepengene på regninger når ting stod litt dårlig til i vinter og vet jeg bare skal være glad jeg har klart å betale alle regningene og tenke at ferie blir det neste år, men det har jeg sagt i mange år nå! Anneline hadde en god idè om at hvis jeg sparte 20 kr hver dag i fra og med nå ville jeg ha en sydentur i boks til Mai neste år. En kjempe god idè! Hadde det ikke vært for at jeg brukte tre av de 20-kroningene fra denne uka på å ta sol 😉 Men skal prøve igjen fra mandag!

Nei, jeg skal ta meg selv i nakken og få orden på ting! Gjør jeg ikke det kan jeg bytte ut leilighet og bil med dette:

Basecamp_Skarven_4

sykkel 1

Så bare si fra hvis du har ledig plass til et telt i hagen din! Ikke-røyker, men hundehold må være tillatt. Lover å spille lav musikk på den bærbare, batteriradioen min, holde det ryddig rundt teltet og ikke slenge fra meg sykkelen på plenen. Kan sikkert også hjelpe til med noe forfallende arbeid.

Nei, det får være nok fornuftige tanker for i dag, gitt! Det er jo FREDAG 😀

God helg!!!

2 kommentar til "Tankefull fredag…"

hahaaha…j dauer =)
dette var innlegget sitt!! har dessverre ingen hage,men en veranda og et gjesterom da..hundehold er også lov =)

Ja, men da tar vi verandaen vi da:) Lover å ikke drive å glo inn på dere hele tida! Og Timmy kan bidra med støvsugeren i ny og ne;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d bloggere liker dette: