Timmy&Ida

Morgenblogg=)

Posted on: juni 23, 2009

Good morning! Sitter på Radisson SAS hotellet og spiser wienerbrød og drikker te som dessert etter frokosten, jeg nå! Oi, på ferie, tenker kanskje du? Neida, jeg jobber… Jobber på en konferanse på SAS hotellet man og tirs denne uken. Lange dager fra 8-19, men starter ikke opp før nærmere kl 10 i dag, så har goood tid tid til å sitte og surfe og slapppe av litt før jeg skal sitte enda lenger. Denne jobben går nemlig ut på å sitte på en stol i en korridor! Etter noen timer i går var det nesten så jeg lekte Spiderman og krabba opp ned i taket og slang meg rundt en stumtjener 😉 Var veldig deilig å komme seg ut å bevege seg da gitt!

I dag er det helt supert vær! Gikk en litt lenger runde til banen og tok meg god tid i stedet for å stresse avgårde! Morgenstund kan en sjelden gang ha gull i munn!

Har hundefri noen dager nå. Leverte Timmy på Bøler på søndag kveld, også dro de på Dokka i går. Så han bader, løper løs, herjer med Noah og storkoser seg!

I morgen og torsdag har jeg forløpig ingen oppdrag eller jobb, så kan godt holde seg med dette fine været da også. Tenkt å ordne med bilen i morgen, da jeg skal ha EU kontroll på den på torsdag! HUFF! Føler på meg at jeg får mangel-lapp lenger enn lista til Julenissen… Men det må jo bare gjøres!

Ha en fin soldag og St.Hansaften! 😀

Sånn feiring blir det utafor hos meg i kveld, så sleng på deg bunaden og kom! Haha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d bloggere liker dette: