Timmy&Ida

Helg og pc-trøbbel

Posted on: juni 8, 2009

Hverdagen kaller igjen etter tidenes korteste helg! Sånn føles det i alle fall… Helga har bare flydd avgårde og vips så var det mandag igjen.

Fredag hadde jeg besøk og kulan hjemme. Lørdag var jeg på UTENLANDStur! Helt til Sverige og greier, nesten som Gran Canaria det 😉 Etter litt kjøring hit og dit, hvor vi fant ut at 6/6 ikke er dagen å legge turen til Sverige hvis du har planer om å dra på polet (nasjonaldag=stengt) fikk vi hvertfall det vi skulle ha, og kjørte i 200 km hjem for jeg skulle lage i stand til hatteparty sammen med Stine. En halvtime for seint ute og nøyaktig 10 min på å ordne meg kom jeg heseblesende med hatten på snei ned i butikken hvor jeg henta Stine. Men effektive som vi er rakk vi alt vi skulle til resten av gjengen kom kl 19.

Var en morsom hattekveld hvor alle hadde tatt oppgaven på alvor og faktisk kom med hatt på hode. Hattig 😉 Jeg glemte helt å ta bilder, men skal få noen av Hanne, så kommer etterhvert! Kom meg hjem på mystisk vis utpå natta og sov leeenge på søndag frem til Siri ringte. Tilbragte noen timer med Siri hvor vi faktisk rakk å spise både frokost og middag på få timer. Man blir sulten av å ta sol! Henta verdens trøtteste lille Border, som var helt utslitt etter helgens hyttetur og var hjemme resten av kvelden og KJEDA meg! Nå syntes jeg enkelte kan vende tilbake igjen fra syden assa…

Legger ved noen bilder som jeg fikk fra forrige helg når hundegjengen var på fjellet:

 

Nei, det kunne jeg visst bare glemme! denne pcen har fått en eller annen jungelsykdom for den henger seg opp og lever sitt eget liv. Koblet ut fem ganger mens jeg har skrevet denne posten, og bilder kunne jeg bare glemme å laste opp, men skal prøve igjen senere! Merkelig at aldri pc kan virke når du skal bruke det til noe… Drit! Oi, der kobla det ut igjen, gitt! Så nå kapitulerer jeg!

Ha en finfin mandag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d bloggere liker dette: